Výživné - almenty

Jarimal Bártová | 23.2.2007 | Výživné - almenty

Dorý den! Obracím se na vás o radu.Mám 53 let,střdošloksy vzdkaná,,grafik. Ale mám další súpostu věcí mám osvvědčení na Počitačocý grafik.Umím anglidkx, italsky, maďarsky.
Po rorvou¨s nevyeřtelnm gablerem jsme se rovedla.Vladír Báta. Naše děti už ají sedmnáct Simona studuje na informatice,knihocnictví.Ještě mám syna Martina, má 13 let. Ju ž hodně¨vysokýsoký.Děti sjou až svýjinkama hodné.
Jejich otec od počátk u 90.let nepacuje, žïví a starah¨jíse o něho staří rodišče. B pravem slova smyslu je to přížívník. Já sama rodivě namám od svých let.
Jde oto že tento člověk stál neptscuje alimenty platí z nšhos stát. Kromě toho mi dluží 48 tosíc korun.
Byla jsem se ptát na krajském soudu: Tam mi byo řečení že vymáhání dlužného m¨b ymně stál 9000 kč, s nejstým výdlekem. Chtěka bych aby tyto peníze slpácel
postupně. A to ze svého platu. Jenže on se vyvýbá každé práci. Přividělává si malováním onbráků. A jeho potřeby mu hradí jeho rodiče. Vlastně ho podporují vpříživníctví.
Dcera Diana má práci a výdy jdyžto jde tak nám pomáhá. Ale je to nad její síly. Nežije doma.

Tento člověk Vladinír o děti velky zájem nemá.

Vladír báta mi také dluýí 48.000 korun!Byla jsem na karjské sodu s ptát,a ele jsem se dovzěděk¨la že yž neá majetek, tak by ně exukuří stý¨ály oc peměz, které ošen memám.

Vladinmír Bára žije v e veké poschodé vile na ve Zlíně
na aterléech na Kulově

Jám 53, umím toho dos. Ale o práci ve Zlíně nezavím
Hladám estu do Bna.
Píšu vám proto, že chci bay ten člvovk Vladimír Barta
Dal to mi dluží.

Posím, poraďti.Není přece možné aby tady vCR ,darebíciužália já a jejich děti trpělí nouzí. Zatímmvše zachtsňuje dcera Diana.

Odpověď:

Tento dotaz nespadá do obalsti diskriminace na pracovním trhu; jedná se o rodinnou problematiku a vymáhání dlužných plnění. Proto Vám doporučujeme obrátit se na advokátní poradnu event. na občanskou poradnu, která by Vám měla poskytnout právní služby zdarma.

Ivana Spoustová

loga esf a oplzz
původní verze poradny: http://www.rovneprilezitosti.cz/oldweb/poradenstvi.php, http://www.rovneprilezitosti.cz/oldweb/info.php
© 2011; Gender Studies. Webhosting, webdesign & publikační systém TOOLKIT - econnect