právní zastupování

Kateřina Hamrová | 16.9.2008 | právní zastupování

Dobrý den,
ráda bych podala trestní oznámení na svého bývalého nadřízeného, z důvodu sexuálního obtěžování. Situace se zdá o něco komplikovanější z hlediska mediálního propírání celé kauzy. V kostece - byla jsem odejita z rádia Frekvence 1, pravé důvody (sexuální obtěžování, následná šikana) jsou logicky oficiálně odmítány a vše je shazováno do roviny touhy mého mediálního zviditelňování. Řada českých novinářů a vydavatelů především se obává velkého inzerenta, kterým můj bývalý zaměstnavatel - rádio Frekvence 1 - je, takže celou věc shazují do roviny mého "mstění se" a křivého osočování. Jsem přesvědčená, že jde o natolik závažnou věc, která by se neměla promíjet, že jsem rozhodnutá jít do případnéo soudního sporu. Hledám jen adekvátní a v této oblasti kompetentní právní pomoc (zastoupení). Děkuji za zprávu. Zdravím srdečně. K.H.

Odpověď:

Tento problém je natolik komplexní, že jej nelze vyřešit na základě stručného popisu prostřednictvím on-line právní poradny.
Budeme vás kontaktovat s nabídkou osobní schůzky, která umožní posoudit všechny okolnosti vaší situace a může být základem pro podniknutí dalších kroků.

Helena Skálová

loga esf a oplzz
původní verze poradny: http://www.rovneprilezitosti.cz/oldweb/poradenstvi.php, http://www.rovneprilezitosti.cz/oldweb/info.php
© 2011; Gender Studies. Webhosting, webdesign & publikační systém TOOLKIT - econnect